Sport
26.09.2021. 11:36
Tanjug

Danilo NIkolić

"Voli vas sve vaš Dačo"

Danilo Nikolić
Izvor: EPA / BORIS PEJOVIC

Košarkaš Budućnosti Danilo Nikolić, kome je početkom meseca pozlilo na treningu, oglasio se putem zvaničnog sajta kluba porukom u kojoj je zahvalio svima koji su mu pružili podršku.

"Dragi moji prijatelji, braćo, ekipo, navijači, familijo,

Pre svega želeo bih da se zahvalim mojim saigračima, na tome što su sve ovo zajedno sa mnom prošli. Zahvalio bih našem stručnom štabu što su pokazali ogromno srce", napisao je Nikolić, koji je u međuvremenu uspešno operisan u Turskoj.

Hvala puno upravi Kluba, predsedniku Bokanu, na brzoj reakciji, na svemu što su uradili i obezbedili meni i mojoj familiji, dodao je on.

Danilo Nikolić
Izvor: EPA / BORIS PEJOVIC

"Zahvalio bih posebno Varvarima, našim navijačima i simpatizerima. Sve nas uhvati emocija, nekad i luda, temperamentan smo narod, ali sve poruke podrške koje sam dobio od našeg najvatrenijeg jezgra, daju snagu, daju energiju, da se vratim što pre i da zajedno slavimo", naveo je Nikolić.

On se takođe zahvalio svim navijačima protivničkih ekipa, kao i upravama svakog ABA ligaškog kluba, na bodrenju tokom ovog perioda.

"Nadam se da ćemo se uskoro vratiti i vi na tribine, i ja na teren, a onda će doći i ta neka utakmica, egal, i poslednji sekundi meča i... Voli vas sve vaš Dačo", poručio je Nikolić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Možda nije trebalo da prisustvujem Dudinoj sahrani
Jure Zdovc

Jure Zdovc

25.09.2021. 19:10

Možda nije trebalo da prisustvujem Dudinoj sahrani

"Mnogo mu dugujem. Promenio mi je život i na tome ću mu zauvek biti zahvalan. Nadam se i da sam ja njemu nešto pružio"

Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
26.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve