Sport
06.06.2022. 10:10
Beta

Fudbal

Voždovac više nema trenera, Linta otišao iznenada

Trener
Izvor: Shutterstock

Fudbalski klub Voždovac sporazumno je raskinuo ugovor sa trenerom Aleksandrom Lintom.

Kako je navedeno, Linta je na sopstvenu inicijativu napustio klub posle osam meseci.

Iako je bio zatečen odlukom, direktor kluba Miloš Marković zahvalio je Linti na saradnji i poželeo mu sreću u daljem radu.

"Posle veoma uspešne sezone sa Lintom na čelu, jasno je da smo imali želju da nastavimo saradnju i sa više ulaganja pokušamo da nadmašimo dosadašnje rezultate. Ipak, ono što smo ponudili pokazalo se kao nedovoljno za njega u odnosu na finansijsku ponudu Radnika Surdulice. Iznenađeni smo ovakvom odlukom, ali u fudbalu nema mesta tugovanju za bilo kim", naveo je.
 

Linta je ove sezone predvodio Voždovac do petog mesta na tabeli.

"Kao i uvek, u životu, svi donosimo odluke za koje smatramo da nam donose boljitak u životu. Ukoliko je Linta odabrao takav put, želimo mu sve najbolje. Nećemo dozvoliti da sve to poremeti naše planove, ekipa se okuplja kao što je bilo i dogovoreno, a treninge će privremeno voditi treneri iz omladinske škole. U narednim danima pronaći ćemo dobro rešenje i novu sezonu dočekati spremno uz novog šefa struke", rekao je Mirković.

Uz Aleksandra Lintu klub su napustili i njegovi asistenti Nemanja Kaćanski i Branislav Bajić, kao i kondicioni trener Duško Korać. Trener golmana Predrag Miljković ostao je u klubu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Štrajk fudbalera odložio utakmicu
Fudbal, lopta, pištaljka

Kanda

06.06.2022. 08:16

Štrajk fudbalera odložio utakmicu

Pripremna utakmica fudbalskih reprezentacija Kanade i Paname nije odigrana zbog štrajka kanadskih fudbalera u vezi sa finansijskim naknadama.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve