Sport
06.04.2023. 20:53
Beta/AFP

Sporan video

Zašto je Mbape ljut na Pari Sen Žermen

Mbape
Izvor: EPA / YOAN VALAT

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape izrazio je neslaganje sa odlukom kluba da njegov intervju upotrebi u reklami za prodaju sezonskih ulaznica za narednu sezonu.

Pariski klub objavio je večeras video klip, koji je umesto njegovim pretplatnicima, bio vidljiv i na Jutjubu, gde je prikazan kao nenaveden i nije dostupan u rezultatima pretrage.

Pre nego što je objavljen, taj video snimak nije potvrdilo odeljenje za komunikaciju Pari Sen Žermena, rekao je izvor agencije Frans pres i dodao da je o tome razgovarano sa predstavnicima Mbapea.

"Pari Sen Žermen je veliki klub i velika porodica, ali sigurno nije Kilijan Sen Žermen. Ni u jednom trenutku nisam bio obavešten o sadržaju intervjua sa mojim sagovornikom", rekao je Mbape i dodao da je to izgledalo kao osnovni intervju tokom klupskog dana za marketing.
 

On je naveo da mu niko nije rekao da će intervju biti upotrebljen za druge potrebe.

"Ne slažem se sa objavljenim videom. I zbog toga se borim za pojedinačna prava na objavu fotografija", napisao je Mbape na Instagramu.
 

Mbape je jedini koji je pričao u reklami za prodaju sezonskih ulaznica za sezonu 2023/2024, a u videu nema ni velike zvezde Lionela Mesija, za koga se spekuliše da će po isteku ugovora u junu napustiti klub, kao ni Nejmara, koji je povređen.

Kapiten Francuske je nedavno tražio i da igrači zadržavaju prava na svoje fotografije čak i kada igraju za reprezentaciju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Haland: "Voleo bih da Mbape može da igra za Norvešku"
Erling Haland

Mančester Siti

23.02.2023. 12:07

Haland: "Voleo bih da Mbape može da igra za Norvešku"

Fudbaler Mančester sitija Erling Haland rekao je da je francuski napadač Kilijan Mbape fenomenalan igrač i da bi želeo da može da igra za reprezentaciju Norveške.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve