Sport
28.05.2022. 16:32
R.E.

ABA liga

Željko Obradović: "Intenzitet i čvrstina moraju biti na nivou finala"

željko obradović, 28. 5. 2022.
Izvor: ABA LIGA/Crvena zvezda mts / Dragan Stjepanovic

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da će njegova ekipa u drugoj utakmici finala ABA lige protiv Crvene zvezde dati sve od sebe da ispravi stvari koje nisu bile dobre u prvom meču.

"Nova utakmica u seriji dolazi već sutra. Imamo u subotu trening i analizu svega što se dešavalo u petak, pa ćemo učiniti sve što je u našoj moći da stvari koje nisu bile dobre ispravimo", rekao je Obradović, prenosi klub.

Košarkaši Partizana izgubili su u petak kao gosti od Crvene zvezde sa 90:76, u prvoj utakmici finala plej-ofa ABA lige, a drugi meč na programu je već sutra.

"Očekuje nas još jedna utakmica u kojoj će intenzitet i čvrstina morati da budu na nivou finala i mi tako moramo da igramo ukoliko želimo da se borimo za drugačiji ishod utakmice od onog u prvom meču", poručio je Obradović.

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović rekao je da njegova ekipa mora da da sve od sebe kako ne bi ponavljala greške i dodao da veruje da će crno-beli izgledati mnogo bolje.

"Takozvani prazan hod i period loše igre na početku drugog poluvremena smo skupo platili, baš kao što ćemo svaki put platiti ako takve stvari budemo ponavljali. Imamo jedan dan za predah, analizu i pripremu", rekao je Avramović.

"Verujem da ćemo u nedelju na terenu izgledati mnogo bolje", istakao je on.

Druga utakmica finala ABA lige na programu je u nedelju od 20.00 u hali "Aleksandar Nikolić", a domaćin je ponovo Crvena zvezda.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve