Sport
27.04.2023. 23:59
R. E.

Prekinut meč u Madridu

Obradović o tuči: Postoji video, zna se ko je i kako započeo

1
Izvor: BETAPHOTO / Nebojsa Parausic

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je da su emocije prouzrokovale raniji završetak meča u Madridu između Reala i crno-belih.

Crno-beli jesu napravili brejk i veliki korak ka plasmanu na Fajnal for Evrolige nakon duple pobede u Madridu, ali je meč okončan na način kakav sportisti, ali i publika najmanje žele.

Utakmica četvrtfinala Evrolige u prestonici Španije završena je pobedom Partizana 95:80, ali minut i 40 sekundi pre kraja zbog opšte tuče igrača na terenu.

Obradović je pokušao da smiri tenzije posle burnog meča.

"Postoji video snimak i svi su videli ko je započeo i kako je počela tuča. Igrači su pričali međusobno šta se desilo. Na kraju verujem da se ovo desilo i da je ovo kraj priče. Ne treba da se razgovara više o ovome", rekao je na konferenciji posle meča Obradović, a onda i objasnio zbog čega je došlo do nemilih scena.

On je na pitanje šta je izazvalo sukob rekao - emocije.

"Sve ovo se dogodilo zbog emocija. One moraju da se kontrolišu . Desilo šta se desilo. Videli smo u prošlosti mnogo primera, možda ne baš ovako sličnih, ali kao što sam rekao pokušaću sve da rešim. Već sam pričao sa igračima. Emocije moraju da se kontrolišu i to je važno", dodao je trener crno-belih.

Najtrofejniji trener Evrope rekao je i da povreda Dantea Egzuma ne izgleda dobro.

"Ne znam kakvo je tačno njegovo stanje, ali izgleda loše. Videćemo sutra kako će biti. Oseća bol u stopalu, ne znam šta da kažem. Moramo da vidimo", napomenuo je Obradović.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
broken clouds
21°C
04.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve