Sport
09.04.2022. 12:37
R.E.

Košarka

Željko Obradović: "Tek sad počinje najvažniji deo Evrokupa"

KOSARKA: CEDEVITA OLIMPIJA - PARTIZAN NIS
Izvor: Beta / ABA LIGA/Cedevita Olimpija / Ales Fevzner

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da tek sad počinje najvažniji deo Evrokupa i da nije bitno šta je do sada bilo dobro, a šta loše u tom takmičenju.

"Nije bitno šta je bilo dobro, a šta loše, sad počinje najvažniji deo Evrokupa, a to je plej-of", rekao je Obradović za klupsku televiziju.

"Igra se sistem u kojem moraš da budeš spreman jer je jedna utakmica sve. Moraš da igraš dobro da bi nastavio takmičenje. Ako nisi spreman, ispadaš. Slično je Kup takmičenju, ali ekipa je svesna svega. Pripremamo sve za meč protiv Burse", dodao je on.

Košarkaši Partizana su grupnu fazu takmičenja u Evrokupu završili sa 12 pobeda i četiri poraza i kao drugi na tabeli Grupe A će u osmini finala tog takmičenja igrati protiv Burse. Biće odigrana jedna utakmica, i to 20. aprila od 20.30 u Beogradu.

"Znamo sve o njima, igraju izvanredno u poslednjih mesec dana i odatle treba da krenemo. Moramo dobro da ih skautiramo i da shvatimo na koji način moramo da igramo protiv njih", rekao je Obradović.

Pre tog meča protiv Burse, crno-bele očekuju još dve utakmice u ABA ligi, protiv Mege i Cedevite u Beogradu.

"Idemo iz utakmice u utakmicu. Imamo sasvim dovoljno vremena da se spremimo za Bursu. U ovom trenutno razmišljamo samo u utakmici protiv Mege", zaključio je Obradović

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Svetislav Pešić o igranju NBA igrača za reprezentaciju Srbije
Svetislav Pešić

Selektor

02.04.2022. 13:45

Svetislav Pešić o igranju NBA igrača za reprezentaciju Srbije

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je, posle povratka iz Sjedinjenih Američikih Država, da se ne postavlja pitanje želje svih NBA igrača da igraju za nacionalni tim.
Close
Vremenska prognoza
moderate rain
11°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve