Sport
08.01.2018. 14:23
R.E/ www.eurosport.com/olympics

OI: Zimske olimpijske igre na kanalima Eurosporta!!!

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Zimske olimpijske igre ove godine, biće održane u Pjongčangu (Južna Koreja) u periodu od 9. do 25. februara.

Gledaoci širom Evrope će ovo takmičenje moći da prate preko Eurosporta. Njihovom timu stručnjaka se pridružio i Bodi Miler, bivši američki alpski skijaš. osvajač šest olimpijskih medalja. Legenda alpskog skijanja postaje deo tima koji danas čini više od 150 svetskih eksperata  i komentatora, a Miler je ujedno i zaštitno lice studija Eurosport Cube (Kocka Eurosporta).

Eurosport se sprema da na mesec dana od početka takmičenja, približi takmičenje gledaocima i akciju. Formiran je tim stručnjaka 58 olimpijaca koji su učestvovali na 151 Olimpijskim igrama i osvojili 75 medalja.

Revolucionarna Kocka Eurosporta, što predstavlja specijalan studio, koji će pružiti gledaocima trodimenzionalno iskustvo.

Bodi Mileru će se pridružiti i sledeći velikani:

  • Nemački olimpijski šampioni u ski skokovima Sven Hanavald (Sven Hannawald) i Martin Šmit (Martin Schmitt)
  • Norvežanin Ćetil Andre Amod (Kjetil Andre Aamodt) jedini sportista koji je osvojio više olimpijskih medalja u alpskom skijanju od Milera
  • Italijanka Karen Pucer (Karen Putzer) osvajačica bronzane olimpijske medalje i alpska skijašica
  • Šveđanin Hakan Lub (Håkan Loob) olimpijski šampion u hokeju na ledu 1994
  • Dvostruki osvajač bronzane medalje i ski skakač Anders Bardal (Anders Bardal)

“Ovo što radi kompanija Discovery je nekonvencionalno. Oni idu daleko izvan granica standardnog, a ja sam radio nešto slično tokom moje karijere i zbog toga smo mi tako dobar spoj. Ideja kompanije Discovery da uvek budu bolji i da pomeraju granice u skladu je sa mojom životnom filozofijom, tako da mi je zaista drago što smo sklopili ovo partnerstvo", izjavio je Miler.

 “Jedva čekam da uđem u Kocku Eurosporta i da fanovima prenesem akciju sa staze. Ovo je zaista revolucionarno. Bićemo u mogućnosti da ljubiteljima zimskih sportova fizički pokažemo razlike između pobede i poraza. Ne bi me iznenadilo da ova dubinska analiza utiče na to kako sami sportisti procenjuju svoj performans kasnije", dodao je bivši skijaš.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve