Sport
17.12.2019. 13:56
R. E.

"ZLATNI DEČKO" Donaruma: Zauvek ću biti zahvalan Mihajloviću

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Jedan od najperspektivnijih mladih golmana na svetu, Đanliuiđi Donaruma posvetio je nagradu, "Zlatni dečko" za najboljeg igrača do 21 godine srpskom treneru Siniši Mihajloviću.

"Zauvek ću biti zahvalan Siniši. Imao je hrabrosti da mi pruži priliku da debitujem kada sam imao 16 godina. Oni kažu da sam fenomen, ali ja samo mislim na naporan rad", rekao je Donaruma.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Dok je trenirao Milan, Mihajlović rezultatski možda nije ostavio veći trag, ali je davanjem šanse Donarumi, klubu obezbedio budućnost među stativama. Verovao je mladom golmanu, a on mu je to vratio na najbolji način.

Povezane vesti - "IZVINITE ŠTO PLAČEM" Siniša Mihajlović o svom lečenju i podršci

O kakvom se talentu radi, potvrđuje i to što ga je, već u debitantskoj sezoni, fudbalska javnost proglasila naslednikom legendarnog Bufona. Od naredne godine i Evropskog prvenstva to će zvanično i postati kada će biti prvi golman reprezentacije.

FK Milan proslavio je 120. rodjendan, a na San Siru bilo je mnogo bivših igrača tog kluba. Mladi italijanski golman istakao je kako je počastvovan što igra na San Siru, mestu gde su se ispisale brojne stranice fudbalske istorije.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
9°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve