Sport
31.08.2023. 22:25
Beta

Posle žreba za LŠ

Terzić: "Zvezda ima dobre šanse da obezbedi proleće u Evropi"

1
Izvor: ATAIMAGES / Dusan Milenkovic

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je da je žreb za grupnu fazu Lige šampiona mogao da bude i "bolji i gori", kao i da crveno-beli uvek moraju da idu na pobedu bez obzira na ime protivnika.

"Mogli smo da prođemo bolje, mogli smo da prođemo gore, međutim ako želimo da budemo deo ovog društva Crvena zvezda mora da bude spremna da pobedi svaki tim, pa i Mančester siti kada dođe na 'Marakanu' bez obzira na njihove spektakularne igre", rekao je Terzić za Arenu sport.

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u Grupi G Lige šampiona sa aktuelnim prvakom Evrope Mančester Sitijem, Lajpcigom i švajcarskim Jang Bojsom.

Terzić je dodao da je Siti najbolja svetska ekipa u poslednjih 10 godina, a izrazio je zadovoljstvo što je iz četvrtog šešira izvučen Jang Bojs.

"Tu je šest bodova u igri protiv Jang Bojsa. Lajpcig je ekipa koja nije atraktivna, ali je jako dobra", rekao je on.

Generalni direktor crveno-belih istakao je da ekipa ima dobre šanse da obezbedi proleće u Evropi.

"Mislim da imamo realne šanse da na proleće igramo, videćemo da li Ligu šampiona ili Ligu Evropa, ali se nadam borbi za drugo i treće mesto".

Terzić je dodao da bi najbolji raspored za Zvezdu bio da u prvom kolu dočeka aktuelnog prvaka Švajcarske.

"Najviše bih voleo da prva utakmica bude 19. septembra na 'Marakani' protiv Jang Bojsa. Da tu utakmicu pobedimo, da startujemo sa tri boda, da ekipa dobije na samopouzdanju i naravno da bi imali jednu dobru atmosferu, jednu dobru klimu", rekao je Terzić.

Prvo kolo grupne faze Lige šampiona na programu je 19. i 20. septembra.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Srđan Mijailović: "Svi su dobrodošli, osim Mančester sitija"
Srđan Mijailovic, ATA IMAGES, 12.8.2023.

Intervju

12.08.2023. 18:20

Srđan Mijailović: "Svi su dobrodošli, osim Mančester sitija"

Pleni osmehom, dobrotom koju ne može da prikrije i vrlinama za većinu teško dostupnim. O sebi ne voli da priča, o drugim još manje. Njegov karakter, na zelenom tepihu, ali i van njega, krasi upornost, istrajnost, čudesna požrtvovanost i odlučnost da započeto završi. Uživa poštovanje navijača i saigrača, trenera s osobinom dobre procene, porodice i prijatelja iz svakodnevnog života.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
05.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve