Svet
05.09.2018. 15:38
R.E./Alo

JEZIVA SMRT MANEKENKE: Pronađena je mrtva na jahti meksičkog milijardera, a ovo je uradila u poslednjim satima života

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Australijski Instagram model, Šinejd Meknamara (20), pronađena je mrtva u Grčkoj, na jahti meksičkog milijardera Alberta Beijleresa, na kojoj je radila.

Dan pre toga boravila je u gradu Argostoliju na Kefaloniji. U baru je popila dva koktela i pojela sendvič, a nakon toga zabavljala se i plesala sa prijateljima. Nepuna 24 sata kasnije, po završetku svoje smene na superjahti Majan Kvin IV, vrednoj 190 miliona dolara, pronašli su je onesvešćenu.

Istražitelji veruju da se Šinejd obesila, ali kako bi se uzrok smrti sa sigurnošću utvrdio, potrebno je pričekati rezultate toksikoloških analiza.

"Došla je sa pet prijatelja, prepoznao sam je. Pili su, jeli, zabavljali se, bili su srećni. Poslednji put kada sam je video plesala je na stolici. Nedugo potom je otišla i nisam je više video", naveo je vlasnik bara u kojem se Meknamara kobne večeri zabavljala, a prenose mediji.

Istraga je za sada otkrila da se Šinejd ubila dan pre nego je trebalo ponovno da se susretne sa majkom i sestrom u Australiji.

Saznaje se i da je krajem avgusta raskinula sa svojim dečkom, kao i da je raskid bio dramatičan.

Dve nedelje pre smrti, Šinejd je objavila neobičan, "kodirani" post na Instagramu.

"Glava mi je danas svugde. Vratite me natrag tamo gde mi jedina misao nije bila otvaranje vlastite lobanje", navela je ona, uz fotografiju na kojoj pozira na motoru, prenosi Alo.

Policija trenutno istražuje fotografije poruka sa njenog mobilnog telefona, a veruje se da će im od pomoći biti i nadzorne kamere sa jahte.

Izjavu je dao i lekar na brodu, koji je pokušao da reanimira Šinejd, a nakon što je helikopter došao po nju i krenuo prema Ateni, svi su se ponadali da će joj život biti spašen. Na žalost, ona je preminula na putu do bolnice, prenose mediji.

Albert Beijleres, vlasnik jahte i čelnik druge najveće meksičke rudarske kompanije, u trenutku nesreće nije bio na brodu.

 

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
29.09.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve