Svet
25.12.2019. 14:08
Tanjug

JOŠ BIRA POKLON ZA MELANIjU: Tramp proveo Badnje veče u crkvi, sa porodicom

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Američki predsednik Donald Tramp i prva dama Melanija za Badnje veče najpre su prisustvovali misi u baptističkoj crkvi, a zatim su praznik proslavili večerom u dvorani njegovog privatnog kluba na Floridi.

Manje od nedelju dana pošto je opozvan u Predstavničkom domu, Tramp nije odgovorio na pitanje novinara da li se u crkvi molio za predsedavajuću Doma Nensi Pelosbai, ali je rekao: "Imaćemo sjajnu godinu", prenosi AP.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
AP Photo/Andrew Harnik

Na Badnji dan Tramp je video-pozivom razgovarao sa grupom vojnika stacioniranim u Avganistanu, Kuvajtu, Adenskom zalivu i pripadnicima Er Forsa u Misuriju i obalske straže na Aljasci.

Pohvalio je oružane snage za napore u borbi protiv poslednjeg kalifata Islamske države i ubistvo njenog lidera Abu Bakr al-Bagdadija.

Takođe je istakao ekonomske uspehe kod kuće i najavio rast plata vojnika u novoj godini.

Trampa su novinari upitali šta je kupio gospođi Tramp za Božić. "Lepu čestitku", rekao je on i priznao da još "uvek radi na božićnom poklonu".

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
AP Photo/Andrew Harnik

"Imam dosta posla. Puno ljubavi i ljubavi prema porodici. Volimo se i imamo divan odnos kakav se nadam da i vi imati sa vašim suprugama. Odgovoriću ovako, još radim na božićnom poklonu. Ostalo je još malo vremena", rekao je Tramp.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
0°C
30.01.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve