Svet
12.10.2022. 14:06
Beta

"Dritan ne ostaje dužan"

Milo Đukanović na fotografiji sa "škaljarcima“?

milo đukanović 12. 10. 2022.
Izvor: EPA / STEPHANIE LECOCQ

Predsednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović je na sednici Odbora za bezbednost i odbranu pokazao fotografiju na kojoj, je kako tvrdi, predsednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović s pripadnicima "škaljarskog kriminalnog klana".

"Reći ću vam imena i prezimena: Ovo (s Đukanovićem) je Zoran Mrvaljević zvani 'Mrva' i drugi gospodin koji nije među živima. Sačekajte foto-sešn. Znajte da ima popa i nad popom", rekao je Abazović.

Odbor za bezbednost i odbranu trebalo bi da sasluša čelnike Vlade, policije, Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB) i tužilaštva povodom, kako je saopšteno, "aktuelnih dešavanja u bezbednosnom sektoru" posebno šverca cigareta i proterivanja osoba za koje se tvrdi da su povezane sa ruskim bezbednosnim službama.

Međutim, određena je pauza i nije izvesno da li će se sednica nastaviti jer deo funkcionera nije mogao da učestvuje: pre početka otišao je ministar spljnih poslova Ranko Krivokapić, ali će se vratiti kasnije, kao i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić.

Usled promene na čelu ANB, na sednici nema njenih predstavnika, dok je ministar odbrane Raško Konjević u Briselu na sastanku NATO-a.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Šverc cigareta u Crnoj Gori: Nova vlast i stare navike
Šverc cigareta

Rade Milošević

07.10.2022. 15:20

Šverc cigareta u Crnoj Gori: Nova vlast i stare navike

Vlast se u Crnoj Gori menja, neki bi rekli u poslednje dve godine i češće nego što je normalno, ali neke stare navike, izgleda, ipak opstaju.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
03.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve