Svet
28.07.2022. 20:05
R.E.

Neprimerno?

Rat ne staje, a par Zelenski se fotografiše za Vogue (FOTO)

Olena Zelenska
Izvor: The Washington Post POOL / Jabin Botsford / POOL

Od početka rata u Ukrajini prošlo je više od 150 dana i dešavanja na istoku Evrope i dalje su glavna tema u svetu. Iako se mediji trude da iz minuta u minut prenose dešavanja sa terena, na momenat je rat pao u drugi plan.

Naime, ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski i njegova supruga Olena fotografisali su se za slavni modni magazin "Vogue" i na taj način privukli dosta pažnje i podeljena mišljenja.

Dok jedni smatraju da je ovaj potez krajnje kontroverzan i da za ovu priču nije vreme, drugi misle da je opravdan. 

 

Prva dama Ukrajine istakla je da je Volodimira upoznala još u srednjoj školi. Počeli su da se zabavljaju tokom studiranja, a 2003. osnovali su producentsku kuću "Kvartal 95".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Prva dama Ukrajine pričala je i o svom porodičnom životu.

"Ovo su bili najstrašniji meseci u mom životu i životu svakog Ukrajinca. Iskreno govoreći, mislim da niko nije svestan kako smo emocionalno izašli živi iz ove situacije", rekla je ona. 
 

Sa druge strane predsednik Ukrajine je rekao:

"Kao svaki čovek, bio sam zabrinut za svoju porodicu, za njihovu bezbednost. Ne radi se tu o romantici, naprosto niko ne želi da svoju porodicu dovede u opasnost. Naravno da su mi nedostajali. Toliko sam hteo da ih zagrlim. Moja supruga ima jaku ličnost i mnogo je jača nego što je mislila da jeste. Svaki rat, pa tako i ovaj, pronađe u čoveku ono što nije ni svestan da ima", zaključio je Zelenski. 
 

Kako vi ocenjujete ovaj potez bračnog para?

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
27.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve