Svet
15.08.2022. 13:15
Beta-AFP

Japan

Ups! Pijani policajac izgubio dokumenta 400 osoba!

Policija
Izvor: Shutterstock

Jedan japanski policajac, koji je malo više popio, zaspao je na ulici i izgubio istražna dokumenta koja sadrže lične podatke oko 400 ljudi, saopštila je policija.

Policajac od 49 godina, poreklom sa zapada Japana, u petak kasno uveče izgubio je torbu sa dokumentima, navela je lokalna policija i dodala da su u dokumentima bila imena i adrese ljudi protiv kojih se vode krivične istrage.

Japanski mediji, pozivajući se na zvaničnike, naveli su da je policajac izašao na piće sa kolegama i zaspao na ulici na putu ka svom domu.

Kada se probudio u blizini železničke stanice, nije pronašao torbu i dokumenta sa ličnim podacima oko 400 ljudi, dodali su mediji.

To nije prvi put da zaposleni u javnom sektoru zbog pijanstva izazovu neku neprijatnost.

Tako je u junu na istoku Japana, jedan preduzetnik izgubio torbu u kojoj se nalazio u-es-be (USB) sa ličnim podacima 460.000 stanovnika grada Amagasaki. Preduzetnik je izašao na piće i zaspao napolju, na putu ka kući. Srećom, USB je brzo pronađen.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ovih 5 stvari treba da "ukrademo" od Japanaca
Japan

Oni su već u budućnosti

16.12.2021. 08:05

Ovih 5 stvari treba da "ukrademo" od Japanaca

Postoji mnogo razloga za tvrdnju da je Japan jedinstvena zemlja. Inovacije i žeđ za stalnim usavršavanjem povezani su sa japanskom kulturom, kao i poštovanje duboko ukorenjene tradicije.To je država sa najstarijim stanovništvom na svetu, a ipak jedna od tehnološki najnaprednijih zemalja na planeti.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
19°C
02.10.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve