Svet
20.01.2021. 18:25
R. E. / Tanjug

"Velika čast, nadam se da nije zbogom na duže vreme"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Po izlasku iz Bele kuće, odlazeći američki predsednik Donald Tramp rekao je da je za njega bila velika čast da bude 45. predsednik SAD.

Tramp je rekao da je to bila "čast života" i da samo želi da ode i kaže "zbogom", ali je naglasio da se nada da to neće biti zbogom na duže vreme, prenosi CNN.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/AL DRAGO / POOL

U kratkom obraćanju novinarima po poletanju, Tramp je rekao da je postigao mnogo tokom svog mandata i poručio da on i njegova supruga Melanija vole američki narod, dodaje Gardijan.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/AL DRAGO / POOL

Tramp se uputio ka vazduhoplovnoj bazi Endruz, gde će biti održana kratka oproštajna ceremonija pre njegovog poslednjeg leta kao predsednika ka Palm Biču.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/STEFANI REYNOLDS/ POOL

"Biti prva dama bila je najveća čast"

Supruga odlazećeg američkog predsednika Donalda Trampa, Melanija Tramp, izjavila je danas, na oproštajnoj ceremoniji u vazduhoplovnoj bazi Endruz, da je za nju bila najveća čast da bude prva dama SAD.

"Biti vaša prva dama bila je moja najveća čast. Hvala vam na ljubavi i podršci. Bićete u mojim mislima i molitvama. Bog vas blagoslovio. Bog blagoslovio vaše porodice. I Bog blagoslovio ovu prekrasnu zemlju. Hvala vam", poručila je Melanija Tramp.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
0°C
04.02.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve