Svet
10.11.2017. 16:16
R.E./Dnevno.hr

ZVUCI OD KOJIH SE LJUDIMA LEDI KRV U ŽILAMA: Nebeske trube odjekuju već, niko nema objašnjenje odakle ti zvuci

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Za mnoge hrišćane, fenomen jezivih zvukova podseća na trube koje se spominju u Apokalipsi, a oglasiće se pre drugog dolaska Isusa Hrista

Ljudi širom sveta snimili su čudne zvukove, koji kao da dolaze sa neba ili iz dubine i koji zvuče slično odejcima truba.

https://youtu.be/F06QKIzcB74

 Uprkos minimalnom publicitetu u mejnstrim medijima, dosad se neobičnu buku čuli i snimili u SAD, Australiji, Rusiji, Nemačkoj, Engleskoj, Kanadi, Holandiji i mnogim drugim zemljama. Pojava je počela pre tri godine.

Svi koji su ih čuli kažu da zvuči vrlo zastrašujuće, a najgore od svega je što uspaničenoj javnosti, koja svaki put obavesti i institucije, baš niko ne daje odgovor.

https://youtu.be/MYt3-j9yJJA

Za mnoge hrišćane, fenomen jezivih zvukova podseća na trube koje se spominju u Apokalipsi, a oglasiće se pre drugog dolaska Isusa Hrista.

Najnoviji zvuci "truba" koji dopiru sa neba snimljeni su u Iranu ove godine, a toliko su preplašili javnost da je o njima pisao i Dejli mejl. Ovaj engleski list dodaje da za ove zvuke baš niko nema objašnjenje, osim hrišćana koji pozivaju na pokajanje.
https://youtu.be/OoDm5wsTygQ

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
03.10.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve