U fokusu
24.08.2018. 17:17
N1

ĐORĐEVIĆU REČENO DA "NE KOMENTARIŠE DALJE" O VOJNOM ROKU: "Genije" je kompliment od Vučića, član sam Mense

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Bivši ministar odbrane, a sada ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je da procena troškova ponovnog uvođenja vojnog roka od oko 70 milijardi dinara nije "paušalna" i da je ona urađena na osnovu pretpostavke da bi vojni rok trajao godinu dana.

"Ja više nisam ministar odbrane, tada je rađena analiza, ja ne mogu više da vam kažem, stepenovan je taj dokument tajnošću, ali nisu nikakva paušalne ocene, to je radila vojska tada", kazao je Đorđević za N1.

On je potvrdio izjavu predsednika Vučića, koji je ranije rekao da je analiza urađena na osnovu pretpostavke da bi vojni rok trajao godinu dana.

"Čuli ste, mi smo danas pričali o tome, radi se o godinu dana, i ne bih više išao, rečeno je da ja ne komentarišem dalje", kazao je Đorđević.

Na pitanje N1 da li se naljutio na predsednika države koji ga je nazvao "genijem", Đorđević je rekao da je to shvatio kao kompliment.

"Na predsednika da se naljutim? Da li ja imam pravo da se naljutim na predsednika? Ja sam to možda shvatio i kao kompliment, s obzirom na to da sam član Mense", kazao je Đorđević.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
0°C
04.02.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve