U fokusu
20.06.2023. 17:36
Promo

Saradnja sa eFinity

Ulaznice za najveće koncerte i događaje od sada na objektima Moj kiosk

1
Izvor: Shutterstock

Kupovina ulaznica za koncerte najvećih muzičkih zvezda, najposećenije festivale u zemlji i različite manifestacije od danas je moguća na više od hiljadu objekata kompanije Moj kiosk širom Srbije.

Zahvaljujući novoj usluzi koju ova kompanija pruža, a u saradnji sa eFinity, ekskluzivnim ticketing partnerom najvećih događaja u Srbiji, Moj kiosk na taj način najbolje kombinuje prednosti digitalnog i neposrednog vida kupovine.

"Aplikacija eFinity omogućava korisnicima da kroz nekoliko klikova rezervišu svoje ulaznice za najveće događaje i koncerte u zemlji, dok korisnici uplatu mogu izvršiti na Moj kiosk prodajnim mestima. Ova saradnja započinje u pravom trenutku kada je pred nama leto ispunjeno mnogobrojnim događajima i festivalima, kao što su Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week, koncert Nikosa Vertosa, Aleksandre Prijović, Hausera, novosadskog koncerta Jelene Rozge, Brajana Adamsa i drugih", saopštio je eFinity ticketing partner.

1
Izvor: Moj kiosk

"Izuzetno nam je drago da možemo da ponudimo ovu novu uslugu, koja će našim potrošačima omogućiti da na  jednostavan način kupuju ulaznice za mnogobrojne koncerte i manifestacije. Uz eFinity aplikaciju kupci će od sada moći unapred da odaberu svoje ulaznice i da ih plate na našim objektima. Nadamo se da ćemo zajedničkom saradnjom eFinity-jem omogućiti veću i bržu dostupnost ulaznica, jer će od sada moći da se kupe na svakom koraku", izjavila je Olivera Papić, direktorka korporativnih poslova i marketinga kompanije Moj kiosk. 

Vodeća platforma za prodaju ulaznica putem mobilnih aplikacija, eFinity omogućava ljubiteljima koncerata da jednostavno i brzo obezbede ulaznice za svoje omiljene događaje.

Sve što je potrebno jeste da korisnik preuzme eFinity aplikaciju, registruje se ili prijavi na svoj postojeći nalog, pretraži događaj, izabere ulaznicu i izvrši uplatu na bilo kom prodajnom mestu Moj kiosk.
 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
04.03.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve