Uncategorized
25.05.2017. 09:29
R.E.

AIK BANKA DONACIJA: Tehnička podrška Centru za hipertenziju Klinike za kardiologiju Kliničkog centra Srbije

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

AIK Banka a.d. Beograd donirala je tehničku opremu u vidu računara Centru za hipertenziju Klinike za kardiologiju Kliničkog centra Srbije.
Donacija ima za cilj da poboljša uslove rada zaposlenih ove institucije, kojima će ova podrška značajno olakšati rad, tako što će implementacija novog informativnog sistema znatno smanjti čekanje na preglede pacijenata.
„Zadovoljstvo nam je što smo u prilici da pružimo tehničku podršku Centru za hipertenziju Klinike za kardiologiju Kliničkog centra Srbije. AIK Banka, kao društveno odgovorna institucija, planira da i u narednom periodu učestvuje u akcijama ovog tipa.“, izjavila je Aleksandra Rašović, direktor kabineta Izvršnog odbora AIK Banke.

AIK Banka je društveno odgovorna institucija koja vodi računa o unapređenju zajednice i česta je podrška onima kojima je pomoć najpotrebnija, kao što je ovoga puta to slučaj sa Centrom za hipertenziju Klinike za kardiologiju Kliničkog centra Srbije. AIK Banka predstavlja snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i doprinosi boljem kvalitetu života koji se ogleda u kontinuiranim ulaganjima i inovacijama, pokazivanju ekološke svesti i brige o zaštiti životne sredine, kao i vođenju računa o širim društvenim pitanjima.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
19°C
12.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve