Uncategorized
29.09.2017. 11:00
R.E.

TELEKOM SRBIJA: MTS optika kuca na vaša vrata

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

MTS optička mreža koja pruža sasvim novo iskustvo pristupa internetu, gledanja televizije i drugih multimedijalnih sadržaja uneće pravu revoluciju u vaš dom. Od sada su vam dostupne brzine interneta čak do 1Gb/s, što će vam omogućiti preuzimanje filma u HD rezoluciji za svega nekoliko minuta, brzu razmenu velike količine fotografija, muzičkih fajlova ili videa. Postavljanje optičke mreže, što je ujedno i najveća investicija Telekoma Srbija u modernizaciju sopstvene infrastrukture, donosi najsavremeniji i najbrži način povezivanja na Internet.

MTS optika za sada je dostupna u 11 gradova i ubrzano se širi, kako bi u narednih nekoliko godina više od milion domaćinstava u Srbiji moglo da pristupa najzahtevnijim uslugama zasnovanim na brzom internetu. Ugradnja optičkog internet priključka besplatna je za korisnika, koji samo treba da odredi mesto za novi uređaj i da izabere paket po svojoj meri. Sve ostalo obezbeđuje MTS u nekoliko jednostavnih koraka.
Neophodno je najpre da MTS tehničari povežu zgradu na optičku mrežu. Potom se ona sprovodi unutar zgrade ili drugog objekta, da bi konačno nova optička instalacija bila postavljena u samoj kući ili stanu, bez narušavanja ili promene izgleda unutrašnjosti stana. Usluge su dostupne odmah nakon uvođenja instalacije i povezivanja uređaja, pošto se korisnik prethodno prijavi za uslugu i zakaže termin kada mu najviše odgovara da mts tehničari posete njegov dom.

Saznajte na internet stranici mts.rs koje sve pogodnosti vam može pružiti mts optička mreža i da li je već stigla blizu vas. Priključite se!

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
16.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve