Vesti
05.01.2023. 13:48
Beta

"Istražujemo situaciju"

Ambasada SAD: "Nismo namerno lajkovali Vučićev tvit"

Like
Izvor: Shutterstock

Ambasada SAD u Prištini saopštila je da u prethodna 24 časa sa njihovog zvaničnog Twitter profila, nije "namerno lajkovana" nijedna objava na toj društvenoj meži, pa ni tvit predsednika Srbije Aleksandra Vučića o povlačenju priznanja Kosova od strane devet država.

"Zvanični nalog Ambasade SAD na Twitteru nije 'lajkovao' nijedan tvit namerno u poslednja 24 sata. Istražujemo situaciju kako bismo utvrdili šta se dogodilo. Kao što je ranije napomenuto, kada nešto artikulišemo, mi to činimo kroz zvanične izjave a ne putem 'lajkova' na društvenim mrežama", navodi se u saopštenju.

Sa Twitter profila ambasade SAD označeno je ranije da im se "sviđa" objava u kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio da je devet zemalja povuklo priznanje Kosova.

Nakon reakcija, američka ambasada je u četvrtak ujutru uklonila oznaku da joj se svidja tvit predsednika Srbije.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vučić i Hil o Kosovu, formiranju ZSO, evrointergracijama...
1

Sastanak u Beogradu

08.12.2022. 15:33

Vučić i Hil o Kosovu, formiranju ZSO, evrointergracijama...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u četvrtak sa ambasadorom SAD u Srbiji Kristoferom Hilom o bezbednosnoj situaciji na Kosovu i naglasio da je Srbija posvećena dijalogu Beograda i Prištine i pronalaženju kompromisnog rešenja, saopšteno je iz Predsedništva Srbije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve