Vesti
24.12.2019. 19:03
Tanjug

"AUTENTIČAN JE" Stefanović: Na snimku nesreće kod Doljevca ne nedostaju dva minuta

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović odbacio je špekulacije da u snimku nesreće kod naplatne rampe Doljevac, dostavljenom tužilaštvu, nedostaju dva minuta i dodao da je to potpuno izmišljena informacija.

"Juče sam pitao direktora policije da li je bilo šta od toga tačno, rekao mi je da je razgovarao sa tužiocem i da je stav tužioca da je to potpuno netačna informacija", rekao je Stefanović, odgovarajući na pitanje novinara da li je MUP dostavio snimak nesreće u Doljevcima i konstataciju da niško tužilaštvo kaže da u snimku nedostaju dva minuta, što je inače objavio "Insajder".

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIC

Stefanović kaže da mu je tužilac naveo kako je njegova izjava zloupotrebljena i da ni u jednom trenutku nije rekao da nedostaju dva minuta.

Povezane vesti - VUČIĆ: Kao pitbul ću da grizem da se ne zaboravi afera o Jovanjici

"Niški tužilac ni u jednom trenutku nije rekao da nedostaju dva snimka, oni su postavili pitanje da li je snimak autentičan, dobili autentičan snimak, dobili veštačenje, utvrdili da je snimak autentičan. Oni se sa tim nisu ni oglašavali u javnosti već su to postavili kao pitanje nadležnim istražnim organima", rekao je Stefanović.

On je pozvao medije da se obrate tužiocu u Nišu i utvrde šta je to tužilaštvo utvrdilo u istrazi.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve