Vesti
25.09.2023. 17:05
Beta

Beogradski vodovod

Vračar bez vode skoro cele nedelje

Voda sa česme
Izvor: Shutterstock

Beogradski vodovod je najavio da će delovi opštine Vračar, zbog radova, od danas do petka, imati povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode, od 22.00 do šest.

Precizirano je da će do toga doći u noći izmedju 25. i 26. septembra, u delu rejona oivičenom ulicama Kralja Milana, Kneza Miloša, Bulevarom kralja Aleksandra i Beogradskom.

U istom intervalu, između 26. i 27. septembra, u delu rejona oivičenom Beogradskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Vojvode Šupljikca, Cara Nikolaja II i Makenzijevom će takođe doći do povremenih prekida u snabdevanju i do umanjenog pritiska vode.

U noći izmedju 27. i 28. septembra radovi će biti u delu rejona oivičenom ulicama Maksima Gorkog, Južnim bulevarom, Grčića Milenka, Žičkom i Cara Nikolaja II.

Navedeno je da i u noći izmedju 28. i 29. septembra, vode povremeno neće biti u delu rejona oivičenom ulicama Makenzijevom, Maksima Gorkog, Južnim bulevarom i Bulevarom oslobođenja, te u Južnom bulevaru sa pripadajućim ulicama (od Autokomande do Grčića Milenka).

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, preneo je Beoinfo.

Nadležni su apelovali na potrošače da pripreme zalihe vode za piće i osnovne potrebe, te poručili da će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve