Vesti
24.08.2021. 16:54
Tanjug

Milo Đukanović

"Crna Gora u potpunosti podržava ciljeve Kosova"

Milo Đukanović
Izvor: EPA / BORIS PEJOVIC

Crna Gora u potpunosti podržava ostvarivanje ciljeva i interesa Kosova u kontekstu evropske i evroatlantske integracije, izjavio je predsednik Milo Ðukanović.

Ðukanović je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, to rekao prilikom oproštajne posete kosovskog ambasadora Iljbera Hise.

Ðukanović je, navodi se, iskazao poštovanje za doprinos Hise "sadržajnoj saradnji međudržavnih institucija" i za njegov prepoznatljiv i pozitivan pečat delovanja.

Uz ocenu o primernim "dobrosusedskim odnosima", Ðukanović je ponovio važnost postizanja, kako je navedeno, "međudržavnog sporazuma o granici koji je naišao na odobravanje obe domaće javnosti i međunarodne zajednice".

"Ukazao je na punu podršku Crne Gore ostvarivanju ciljeva i interesa Kosova u kontekstu evropske i evroatlantske integracije i vrednosti kojima zajednički težimo”, stoji, između ostalog, u saopštenju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ništa nije isto, samo njega ima
Zdravko Krivokapić

Crna Gora

22.08.2021. 07:40

Ništa nije isto, samo njega ima

Godinu dana od kako je DPS izgubio parlamentarne izbore, vladajuća većina podeljena je sukobima i razmiricama, a rezultat toga je blokada parlamenta i izvršne vlasti. Da li je rešenje u vanrednim izborima?
Close
Vremenska prognoza
few clouds
11°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve