Vesti
27.11.2021. 20:54
Tanjug

Aleksandar Vučić

"Da vodim SNS na izbore, a onda je vreme za druge, mlađe"

Aleksandar Vučić
Izvor: FOTO TANJUG / ZORAN ZESTIC

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je, na današnjoj skupštini SNS, prihvatio, da pomogne stranci, da je vodi na sledeće izbore, a onda je, kaže, vreme za neke druge, mlađe ljude.

Kazao je da je SNS napravila veliki prodor ulaskom velikog broja mladih.

Ukazao je da SNS nije stranka koja izbacuje ljude, kao neki drugi i da je to stranka u kojoj je moguće da se misli drugačije i iznose potpuno drugačiji stavovi.

Podsetio je da neki tvrde da su se ujedinili, a to su svi koji su izbačene iz jedne te iste stranke.
 

"Kod nas toga nema, možete da mislite drugačije, da iznosIte stavove potpuno drugačije, nećete biti izbačeni. Spadamo u partije koja okuplja ljude raznih stavova", objasnio je Vučić za TV Pink, vozeći se na svečanu akademiju stranke u autobusu sa mladim stranačkim kolegama.
 

Vučić je kazao da je sada vreme za neke druge ljude, a da je njegovo da osigura da nasleđe bude nasleđe sigurnosti, boljitka za građane.

Izrazio je uverenje da su mladi mogli da vide da je potrebno puno rada i truda za sve što je sprovedeno.

Aleksandar Vučić
Izvor: FOTO TANJUG / ZORAN ZESTIC

Naglasio je da za sve što je urađeno neki smatraju da je oduvek tu, a tako će biti i sa metroom, brzom prugom, autoputevima.

"Gde god da se okrenete morate da radite, da se borite. Oni koji ne rade naravno ne greše, ali narod vidi ko ne radi", podvukao je Vučić.

Rekao je da je važno da se mladi nauče odgovornosti, da budu ozbiljni i posvećeni radu.

"Da njima ostavimo Srbiju da bude normalna pristojna zemlja, koja će moći da se pohvali da ne ide vodenim topovima na demonstrante, da pusta sve, ali će znati i da zaštite državni poredak. Da bude normalna država", objasnio je on.
 

Kazao je da mladima još treba iskustva, ali su dobili priliku da ga stiču, neki kao odbornici, poslanici ili na drugim mestima.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vučić ostaje na čelu Srpske napredne stranke, ali do izbora
Srpska napredna stranka

Šta posle?

27.11.2021. 15:25

Vučić ostaje na čelu Srpske napredne stranke, ali do izbora

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić odbio je da prihvati jednoglasan predlog svih članova te stranke i ponovo se kandiduje kao jedini kandidat za predsednika SNS-a, kazala je od danas potpredsednica te stranke Ana Brnabić.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
9°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve