Vesti
05.06.2022. 10:38

SPS

Dačić: Ministar? Nema ništa od toga

Ivica Dačić
Izvor: BETAPHOTO / AMIR HAMZAGIC

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) izjavio je da je ta stranka u kontaktu sa predsednikom Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandrom Vučićem, ali da nije bilo nikakvih razgovora o formiranju vlasti na bilo kom nivou.

"Činjenica da se u medijima pojavila informacija da sam viđen za ministra spoljnih poslova ili policije u narednoj vladi, znači da od toga nema ništa", rekao je Dačić za Kurir.
 

Komentarišući navode da bi kandidat SPS-a za gradonačelnika Beograda na aprilskim izborima Toma Fila mogao da bude sledeći predsednik Skupštine grada, Dačić je naglasio da su i to "glasine i neistine".

"Nisu još obavljeni nikakvi razgovori o formiranju gradske vlasti, osim načelne spremnosti na međusobnu koaliciju sa SNS, što smo dogovorili još pre izbora", kazao je on.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Dačić o zakletvi predsednika...
Ivica Dačić, 1. 6. 2022.

Predsednik Skupštine

01.06.2022. 10:18

Dačić o zakletvi predsednika...

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da mu je "nenadano došlo da vodi ceremoniju" na posebnoj sednici parlamenta na kojoj je Aleksandar Vučić položio predsedničku zakletvu, jer je to posledica ponavljanja izbora u Velikom Trovcu, gde deo građana nije zadovoljan rezultatom.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve