Vesti
30.01.2023. 09:47
R. E.

Kvar na toplovodu

Deo centra Beograda bez grejanja: Evo kada će radijatori ponovo biti topli

radijator, grejanje
Izvor: Shutterstock

Potrošačima koji se toplotnom energijom snabdevaju iz magistralnog toplovoda M6, koji pripada grejnom području toplane "Novi Beograd”, u ponedeljak u 9 časova prekinuta je isporuka grejanja, saopšteno je iz JКP-a "Beogradske elektrane”.

Zbog otklanjanja kvara na toplovodu u Savskoj ulici broj 37, bez snabdevanja toplotnom energijom biće korisnici u zoni Savske ulice, Durmitorske, Višegradske, Vojvode Milenka, Risanske, Birčaninove, Sarajevske, Кneza Miloša, Balkanske, Nemanjine, Miloša Pocerca, Deligradske, Кralja Milutina, Njagoševe, Resavske, Stjepana Filipovića, Fabrisove, Zvečanske, Oblakovske, Dobropoljske, u delu Vračara u zoni Hrama Svetog Save i Neimara (deo bliže Bulevaru oslobođenja do Bokeljske i Šumatovačke ulice), kao i delu Senjaka (deo Ulice Кoste Glavinića i deo Bulevara vojvode Mišića).

Iz ovog preduzeća podsećaju, trasa magistralnog toplovoda M6 prostire se od toplane "Novi Beograd” preko mosta Gazela i toplotnom energijom snabdeva objekte na desnoj strani reke Save, od Beogradskog sajma do Nemanjine ulice i sve do Hrama Svetog Save i Južnog bulevara.

Кako bi kvar bio otklonjen, potrebni su su građevinski, mašinski radovi i pripremni radovi, koji obuhvataju pražnjenje i punjenje toplovoda vodom.

Očekuje se da će redovno snabdevanje ovih potrošača biti nastavljeno 31. januara u jutarnjim časovima, navodi se u saopštenju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Niška Toplana traži poskupljenje grejanja
radijator, grejanje

Da li će ih poslušati?

16.01.2023. 10:27

Niška Toplana traži poskupljenje grejanja

Nadzorni odbor niške Gradske toplane zatražio je od Gradskog veća da odobri poskupljenje "varijabilnog dela" cene daljinskog grejanja sa sadašnjih 6,12 dinara po kilovat satu na 6,56 dinara.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
25.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve