Sport
18.03.2016. 08:40
ekspres

Istraga FSS o otkriću UEFA da je NAMEŠTEN meč Spartak - OFK Beograd

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

I prvi meč ovih rivala, jesenas u Beogradu, bio je pod sumnjom, s obzirom na to da je trener Subotičana izveo "rezervni sastav"

BEOGRAD - Evropska fudbalska federacija (UEFA) obavestila je Fudbalski savez Srbije  da postoji osnovana sumnja da je utakmica 26. kola Superlige između Spartaka i OFK Beograda nameštena.

"Od UEFA smo dobili prijavu sumnje da je meč između Spartaka i OFK Beograda namešten. U skladu sa našim propisima i uz pomoć nadležnih državnih organa, preduzećemo sve mere i pokrenuti istragu u cilju sakupljanja dokaza, a sve u nameri zaštite integriteta i regularnosti takmičenja, rekao je Komesar za integritet takmičenja FS Srbije Milivoje Mirkov za sajt Saveza.

Utakmica minulog vikenda završena je pobedom Subotičana 2:1 (1:1).

I prvi meč ovih rivala, jesenas u Beogradu, bio je pod sumnjom, s obzirom na to da je tadašnji trener Subotičana izveo "rezervni sastav", uz objašnjenje da je čuvao najbolje igrače za sledeći meč sa Crvenom zvezdom.

OFK Begrad je slavio 2:0, a FS S je tada pokrenuo istragu i kaznio Spartak oduzimanjem četiri boda, s tim da je kasnije kazna preinačena u minus dva boda.

(Tanjug)

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
8°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve