Vesti
23.05.2024. 16:11
R.E.

Radovi u toku

Kada će biti gotov sportski kompleks u Grockoj? Evo šta kaže Šapić (FOTO)

1
Izvor: Beoinfo

"Opština Grocka dobija multifunkcionalnu sportsku halu i ozbiljan sportski kompleks sa terenima i bazenom", najavio je Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda tokom obilaska radova.

"Obišli smo radove i trebalo bi da hala bude završena za četiri do pet meseci. U svakom slučaju, važno je da se zna gde odlaze sredstva koje Grad opredeljuje za ovakve kapitalne projekte. Na prostoru iza hale u planu je da se naprave sportski tereni i bazen, koje će finansirati Grad, iako nas je trenutno usporio Privremeni organ i privremeno finansiranje. Nadamo se da će nakon 2. juna i to da se sredi", rekao je Šapić.

1
Izvor: Beoinfo

"Nadam se da ćemo doći na jesen da otvorimo sportsku halu i da ćemo do tada već uveliko imati završeni projekat za izgradnju bazena i sportskih terena. Kada se završe hala i projekat izgradnje pomenutih terena i bazena, moći ćemo da krenemo u izgradnju budućeg lepog sportskog kompleksa koji se nalazi na prelepoj lokaciji, ovde uz reku. Siguran sam da ćemo za godinu-dve, kada hala već uveliko bude u upotrebi, moći da se pohvalimo sportskim kapacitetima koje će koristiti, pre svega, mladi iz Grocke, ali i svi drugi koji ovde budu dolazili", dodao je.  

Šapić je napomenuo da će u novoj hali građanima biti obezbeđeni besplatni termini za treniranje različitih sportova.

1
Izvor: Beoinfo

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
21.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve