Vesti
27.12.2022. 12:05
Beta

Vremenska prognoza

Kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje

1
Izvor: BETAPHOTO / ANA SLOVIC

Na severu Srbije u sredu će biti sunčano, mestimično uz slab jutarnji mraz i maglu, a u ostalim krajevima od sredine dana razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U većem delu Srbije ujutru i pre podne biće umereno do potpuno oblačno, na jugu ponegde s kišom, na planinama sa snegom.

Najniža temperatura od minus dva do četiri, a najviša od sedam do 11 stepeni. Vetar slab, na jugu Banata umeren jugoistočni.

U Beogradu će ujutru na širem području grada biti slab mraz i lokalno magla, a tokom dana sunčano. Najniža temperatura od minus jedan do tri, a najviša oko devet stepeni.

U četvrtak na jugu Srbije umereno oblačno, a u ostalim krajevima sunčano. Posle podne u Vojvodini očekuje se naoblačenje, ponegde s kratkotrajnom kišom. U petak slaba kiša se očekuje samo na severu Srbije. U subotu i nedelju sunčano, a od ponedeljka malo do umereno oblačno, ali suvo.

Maksimalne temperature biće u većini mesta od 10 do 16 stepeni, a u centralnoj i zapadnoj Srbiji ponegde i do 18 stepeni. Samo se na području Timočke Krajine i u mestima sa dužim zadržavanjem magle na jugu Srbije do kraja godine očekuju niže temperature - od šest do devet stepeni.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ovaj oktobar najtopliji ikada, definitivno
Visoka temperatura, vrućina

Konferencija COP27

08.11.2022. 22:35

Ovaj oktobar najtopliji ikada, definitivno

Oktobar ove godine bio je najtopliji do danas registrovan u Evropi, saopštila je evropska služba Kopernik o klimatskim promenama.
Close
Vremenska prognoza
overcast clouds
13°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve