Vesti
14.08.2020. 16:37
Tanjug

LUČIĆ: Telekom Srbije će veoma brzo podneti tužbu protiv United grupe

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Telekom Srbije će veoma brzo podneti tužbu protiv United grupe jer je neistinama i lažima vodio kampanju protiv Telekoma kao konkurenta na tržištu koristeći sopstvene resurse, odnosno svoje medije, najavio je danas Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

"Smatramo da se radi o jednoj vrsti kampanje protiv nas. Podnećemo tužbu vrlo brzo u Srbiji i pred jednim međunarodnim sudom. To će biti prilika za United da dokažu da je istina ono što su tvrdili, a i mi da pokažemo da se radi o kampanji konkurencije", objasnio je Lučić na konferenciji za štampu.

Rekao je da je u toku prikupljanje podataka za tužbu, i da ti podaci pokazuju da je United preko svojih kanala imao čak 446 objava protiv Telekom Srbija.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr

Rekao je da Telekom smatra da United, kao operator sa značajnim učešćem u tržištu od preko 40 odsto, svoje resurse koristi za kampanju protiv svoje konkurencije.

Ta kampanja, dodaje, bila je posebno intenzivna u julu i avgusti sa 93 objave.

"Svaki dan faktički bilo je, tokom leta, više od jedne objave. Rade se prilozi o nama a da nam se ne pruži šansa da odgovorimo. Sve će to biti deo tužbe", najavio je on.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
03.10.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve