Vesti
08.05.2024. 10:34
Beta

Redni broj tri

"Mi snaga naroda, prof. dr Branimir Nestorović" samostalno na izborima u Zrenjaninu

Zrenjanin
Izvor: Shutterstock

Lista "Mi snaga naroda, prof. dr Branimir Nestorović-Zrenjanin" samostalno izlazi na lokalne izbore u Zrenjaninu i na izbornom listiću nalazi se pod rednim brojem tri.

 

"Za nas, 'Mi snaga naroda, prof. dr Branimir Nestorović' ne postoje kompromisi kada su u pitanju očuvanje Kosova i Metohije, zaštita Republike Srpske, zaustavljanje secesionističkih težnji u Vojvodini i ostvarivanje interesa građana Republike Srbije", navela je Julijana Mrkonja Marić iz Gradskog odbora Zrenjanin.

Kako je istakla, njihov program za Grad Zrenjanin je jasan i nedvosmislen.

"Mi smemo, možemo i znamo da promenimo sadašnji sistem upravljanja Gradom, da zaustavimo partijska zapošljavanja i stanemo na rep mitu, korupciji i kriminalu, mi znamo da su svi državni funkcioneri i političari tu gde jesu zahvaljujući građanima koji su ih izabrali, ali znamo i to da svi ti funkcioneri i političari moraju da odgovaraju građanima", poručila je ona.

Kazala je i da su opozicija vladajućem režimu i proevropskoj opoziciji, ali da nisu opozicija Srbiji, Vojvodini i Zrenjaninu, kao i da hoće odbornike "koji misle svojom glavom i odlučuju samostalno savešću i zdravim razumom u korist svojih sugrađana".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
19.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve