Vesti
10.10.2023. 22:30
R. E.

Pronađeno telo

Tragična vest: Mladić iz Srbije nastradao u pojasu Gaze

1
Izvor: EPA / MOHAMMED SABER

Srpski mladić Mor, unuk Dušana Mihaleka, dugogodišnjeg urednika muzičkog programa Radija Novi Sad, nastradao je u pojasu Gaze.

Dušan Mihalek je nakon početka oružanog sukoba u Izraelu objavio na Facebooku da je nestao njegov najstariji unuk i da nema nikakvih informacija o njemu, a tri dana kasnije saopštio je tragične vesti.

''Nema više našeg Mora (rođen 1999). Došli su iz armije i socijalne službe da nam kažu da je pronađeno njegovo telo. Nema više nade'', napisao je Dušan Mihalek na svom nalogu.

Mor je nastradao na muzičkom festivalu koji se održavao na jugu Izraela, a koji se okončao tragično - napadom militanatske grupe Hamas koji su automatskim oružjem pucali na sve oko sebe.

Prema prvim izveštajima ZAKA (grupe volontera koja se bavi preminulima nakon terorističkih napada i drugih katastrofa) više od 250 tela pronađeno je na mestu gde se održavao festival.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Imamo punu kontrolu nad granicom sa Gazom"
1

Izrael tvrdi

10.10.2023. 08:06

"Imamo punu kontrolu nad granicom sa Gazom"

Izraelski vojni portparol kontra-admiral Daniel Hagari izjavio je da je vojska vratila kontrolu nad granicom sa pojasom Gaze na kojoj su deo ograde ekstremisti iz Hamasa eksplozivom probili u napadu u subotu ujutru.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
19°C
04.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve