Vesti
17.03.2023. 18:40
R.E.

Tokom vikenda...

Nemojte da vam presedne lepo vreme, poslušajte apel MUP-a

vožnja, automobil
Izvor: Shutterstock

Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova ukazala je na to da se zbog predstojećeg vikenda na svim važnijim putnim pravcima u Srbiji očekuje pojačan intenzitet saobraćaja i apelovala na vozače da budu strpljivi i da ne ugrožavaju sebe i druge učesnike u saobraćaju prebrzom vožnjom i nepropisnim preticanjem.

"Ovog vikenda se zbog lepog vremena očekuje početak sezone motocikala i mopeda, pa apelujemo na vozače putničkih i teretnih motornih vozila, kao i na vozače autobusa da obrate posebnu pažnju na vozače dvotočkaša“, poručio je Aleksandar Radenković iz Uprave saobraćajne policije MUP-a.

Radenković je naglasio da će pripadnici Uprave saobraćajne policije sprovoditi mere pojačane kontrole saobraćaja. 

"U cilju očuvanja što povoljnijeg stanja bezbednosti saobraćaja tokom vikenda, saobraćajna policija će sprovoditi mere pojačane kontrole saobraćaja, a akcenat će biti na prevozu putnika u vozilima. Aktivnosti u kontroli saobraćaja prvenstveno će biti usmeravane na kontrolu tehničke ispravnosti putničkih vozila i autobusa, kontrolu poštovanja radnog vremena od strane vozača autobusa, kao i na to da li vozači i putnici u svim vozilima koriste sigurnosne pojaseve“, rekao je Radenković, poželevši svim građanima srećan put i bezbedno učešće u saobraćaju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

U dve saobraćajne nesreće četvoro teško povređenih
Saobraćajka, udes, sudar

Hitna pomoć

16.03.2023. 08:09

U dve saobraćajne nesreće četvoro teško povređenih

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 5.10 sati u beogradskom naselju Resnik, kod tunela Straževica, teško su povređene tri osobe.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
04.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve