Vesti
04.11.2019. 16:12
Tanjug

"NISAM JA TOLIKO GLUP" Dačić: Zašto bih zvao Sergeja, da sam sebe skinem s vlasti?

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić kaže da je neistinita izjava predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića da ga je zvao, jer, kako navodi, nema razloga "da diluje s nekim kako bi sam sebe skinuo s vlasti".

"Zašto bih ja zvao Sergeja ili da dilujem sa nekim kako bih sam sebe skinuo sa vlasti. Ili da se udružim sa Ðilasom koji nikada neće doći na vlast. Nisam ja toliko glup, ali sve je to politika", rekao je Dačić.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
foto: Tanjug

On je dodao da svaka stranka ima svoju politiku i želi da se obrati biračima, ali da to ne treba i neće da ugrožava državne i nacionalne interese.

Dačić je rekao da nije dobro što su napadi na njega počeli dok je bio na sednici Saveta bezbednosti i dok se, kako je objasnio, svađao sa ambasadorokom Kosova Fljorom Čitaku.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG / RADE PRELIC

"U isto vreme pokrenuta je tema koja veze nema sa životom, niti je istinita", rekao je Dačić.

Dačić je naveo da su odnosi SNS i SPS zasnovani na tome da dele saglasnost oko ključnih političkih ciljeva i ponovio da je sve drugo stvar međustranačkih odnosa koji, ponovio je, nikada ne treba da narušavaju ono što se radi u interesu države.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
10°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve