Vesti
28.05.2019. 17:15
Beta

Obradović: Upad ROSU na sever KiM direktan dogovor Vučića i Tačija

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Lider Dveri Boško Obradović ocenio je da su događaji na severu Kosova i akcija tamošnje policije posledica direktnog dogovora srpskog i kosovskog predsednika Aleksandra Vučića i Hašima Tačija, kako bi se stvorili uslovi za sprovođenje ideje o razgraničenju i priznavanju nezavisnosti Kosova.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Foto: Oksana Skendžić

Na konferenciji za novinare u Skupštini, Obradović je rekao da su svi ti događaji deo "loše režirane predstave" i da su jedini incidenti nastali kada je nenaoružani srpski narod pokušao da se samoinicijativno suprotstavi dolasku kosovske policije.

Povezane vesti - Lider Dveri i poslanik SNS posvađali se tokom sednice o KiM

"Do dolaska Aleksandra Vučića na vlast Rosu nije smela da kroči nogom na sever Kosova. Od njegovog dolaska i potpisivanja antiustavnih briselskih sporazuma, Rosu ulazi normalno i radi šta hoće. To je najbolja slika vlasti Aleksandra Vučića", rekao je Obradović.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

On je upitao predsednika zbog čega nije ispunio svoje obećanje da će vojno intervenisati ako kosovska policija još jednom upadne na sever.

"Nema nijedne pobede u sedam godina njegove vlasti, samo poraza u svemu što je radio. On je politički slepac. I danas on sedi i ćuti i ne sme da pošalje snage bezbednosti", rekao je Obradović i dodao da je sednica parlamenta samo jedna "psiho drama" i priprema za kapitulaciju i podelu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
mist
6°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve