Vesti
07.07.2023. 14:09
Beta

Stiže pravo leto

Od vikenda - pakleno!

sunce, vrućina
Izvor: Shutterstock

U većem delu Srbije u subotu će biti pretežno sunčano, a samo je još ponegde na istoku i jugoistoku zemlje uz lokalni razvoj oblačnosti moguća kratkotrajna kiša ili pljuskovi, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab i umeren vetar, na istoku Srbije i u planinskim predelima povremeno i jak, severozapadni. Najniža temperatura će biti od 14 do 19 stepeni, a najviša od 27 do 30 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano. Duvaće slab i umeren vetar, severozapadni. Najniža temperatura će se kretati od 15 do 17 stepeni, a najviša oko 29 stepeni.

U Srbiji će narednih sedam dana biti pretežno sunčano i sve toplije, naročito sledeće sedmice, kada će maksimalna temperatura u većini mesta biti od 32 do 37 stepeni. Samo se u Vojvodini, od srede do petka, uz lokalni razvoj oblačnosti očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i sve toplije, naročito sledeće sedmice, kada će maksimalna temperatura biti od 33 do 36 stepeni.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Koliko dugo smemo da se sunčamo i da ostanemo zdravi
sunce, priroda, planina

Saveti

05.07.2023. 15:00

Koliko dugo smemo da se sunčamo i da ostanemo zdravi

Prevelika izloženost Suncu može izazvati nekoliko vrsta ozbiljnih zdravstvenih problema. Međutim, "male doze", posebno kada "hvatamo" jutarnje zrake koji nisu toliko jaki, mogu nam biti od koristi.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve