Vesti
07.05.2021. 10:19
Tanjug

Iz videa Marinike Tepić

Palma tužio "čoveka sa zamagljenim likom"

dragan-markovic-palma-by-nemanja-4.jpg
Izvor: FOTO TANJUG / NEMANJA JOVANOVIC

Prijavu je podneo zbog "opravdanog straha za svoju i bezbednost porodice i najbližih i to ne samo u Jagodini, nego na širem prostoru Srbije".

Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma podneo je krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, odeljenju za visokotehnološki i kriminal, protiv Branislava Radosavljevića iz Beograda zbog postojanja sumnje da je putem sredstava javnog informisanja počinio krivično delo izazivanje panike i nereda.

Radosavljević je čovek koji se, po tvrdnjama Markovića, pojavljuje sa zamućenim likom na snimku koji je prikazala potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić na pres konferenciji u Jagodini, a gde je govorima o podvođenju maloletnica, devojaka i žena političarima i privrednicima na žurkama koje je Marković priređivao u tom gradu.

Marković tvrdi i da je Radosavljević član SSP, a prijavu je Marković, kako se navodi u saopštenju koje je dostavio medijima, podneo zbog "opravdanog straha za svoju i bezbednost porodice i najbližih i to ne samo u Jagodini, nego na širem prostoru Srbije".

On u saopštenju navodi i da je poziv osumnjičenog roditeljima i prijateljima navodnih žrtava da ih zaštite "najperfidnija pretnja u pravcu ugrožavanja podnosioca krivične prijave i njegove uže i šire porodice", a njegov cilj je, dodaje,"da bez i jednog dokaza za javno iznete navode u stvari targetira Markovića i njegovu porodicu potencijalno nesagledivim posledicama".

Osim toga, dodaje Marković, Radosavljević je počinio i krivično delo ugrožavanja sigurnosti, a u njegovim postupcima ima, zaključuje, i elemenata podstrekivanja na nasilje.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
13.06.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve