Vesti
28.05.2024. 11:50
R.E.

Izbori u Beogradu

Počela primopredaja izbornog materijala (FOTO)

1
Izvor: Beoinfo

Započela je primopredaja izbornog materijala između Službenog glasnika i koordinatora Gradske izborne komisije, rekao je Zoran Lukić, predsednik GIK-a, koji je u prisustvovao ovom događaju. 

U izbornom materijalu, pored glasačkih listića, nalazi se sav ostali potreban materijal za održavanje izbora u Beogradu 2. juna.

Tu su paravani, kontrolni listovi, zapisnici o radu, posteri i ostali potreban materijal. Procedura je takva da će koordinatori GIK-a sav materijal odneti u opštine i tamo će pod punim obezbeđenjem obaviti prebrojavanje listića, pakovanje u vreće i razvrstavanje po biračkim mestima, da bi u petak bili podeljeni biračkim odborima.

1
Izvor: Beoinfo

"U nedelju, na dan glasanja, birački odbori će doneti izborni materijal na glasačkih mesta i u 7 časova izbori mogu da počnu", rekao je za Beoinfo Zoran Lukić.

U Beogradu za predstojeće izbore ima 1.265 biračkih mesta, a broj upisanih birača iznosi 1.602.112. Na zbirnoj izbornoj listi za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisane za 2. jun, nalazi se 14 izbornih lista.

1
Izvor: Beoinfo

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
30°C
23.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve