Vesti
22.08.2019. 12:24
R. E. / Index.hr

POVREĐENO I DETE: U Kninu napali goste kafića koji su gledali Crvenu Zvezdu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Grupa maskiranih napadača upala je u kafić kod Knina i fizički napala goste koji su gledali utakmicu Crvene zvezde, a u tuči je povređeno pet osoba, kao i devetogodišnje dete, prenosi hrvatski Indeks.

Incident se dogodio u opštini Biskupija kod Knina, kada je u kafić u kojem su gosti gledali utakmicu između Jang bojsa i Crvene zvezde upala grupa maskiranih napadača i fizicki ih napala.

U napadu je povređeno više ljudi, a lokalni portali Feral Njuz i Dalmacija Danas prenose da je u bolnicu prevezeno petoro ljudi, uključujući i vlasnika kafića, koji je udaren flašom u glavu.

Policija traga za napadačima, a prema zasad nepotvrđenim informacijama, jedan od njih je tokom napada imao mačetu. Indeks navodi da se incident dogodio i u Ðevrskama kod Kistanja, kada je nekoliko osoba ušlo u lokalni kafić i provociralo goste koji su gledali utakmicu.

Pročitajte: Gde su pare Crvene zvezde?

Radilo se uglavnom o provokacijama na nacionalnoj osnovi, rekao je vlasnik kafića Feral Njuzu.

Iz šibensko - kninske policijske uprave oglasili su se oko incidenta.

"Sinoć oko 22.30 sati na području Knina, u mestu Uzdolje, je nekoliko, za sada, nepoznatih osoba u tamošnjem ugostiteljskom objektu verbalno i fizički napalo vlasnicu ugostiteljskog objekta i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta. Tom prilikom 5 osoba je lakše povređeno, među kojima i jedan maloletnik."

Prema dosadašnjim informacijama moguće je da se radi o osobama koje nisu sa područja Knina i okoline. Prema za sada nepotvrđenim informacijama, jedan od njih je tokom napada imao mačetu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
13°C
04.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve