Vesti
18.05.2016. 02:12
ekspres

PREGLED ŠTAMPE, 18.MAJ: Bahate vladike u skupim mečkama, Pavićević kandidat opozicije za predsednika?

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Današnja štampa se bavi zasedanjem Sabora SPC, kadrovskim rešenjima u novoj vladi Srbije, ali i stambenim problemima poznatog TV voditelja Žike Nikolića

Jutrošnji Blic na naslovnoj strani kao glavnu najavu donosi priču o "bahatom vladici" nemačkom Sergiju, koji se na zasedanju Sabora SPC pojavio u novom mercedesu vrednom 50.000 evra, koga je "ukrasio" tablicama na kojima su njegovi inicijali i godina rođenja (ES-75).

Takođe, ovaj list piše da će voće, zbog majske mećave, biti "triput skuplje", a tu je i priča o "Seks ruletu koji širi sidu po Srbiji". Na sportskim stranama Blicovi novinari saznaju da će na kvalifikacionom košarkaškom turniru za Olimpijske igre koji će se održati u Beogradu sigurno nastupiti centar Denver Nagetsa Nikola Jokić, ali da u dresu reprezentacije Srbije zbog obaveza u San Antoniju najverovatnije nećemo gledati Bobana Marjanovića.

Alo otkriva da će Vladimir Pavićević, doskorašnji poslanik iz redova Nove stranke, biti kandidat opozicije na predsedničkim izborima sledeće godine, dok Danas tvrdi da država radnicima na ime neisplaćenih zarada duguje čak 300 miliona evra.

"Terzić oteo stan Žiki Šarenici" - glavna je najava na koricama Kurira, a supruga poznatog TV voditelja tvrdi da su po naredbi direktora FK Crvena zvezda "izbačeni iz stana koji su uredno platili".

Novosti saznaju da se vladika Filaret vraća u manastir Mileševu, a njihov pouzdani izvor tvrdi da će Sabor SPC "pružiti podršku smenjenom vladici".

Novosti još pišu o vaspitačici iz Subotice, koja je dobila otkaz jer je pala u nesvest, kao i skandaloznoj oslobađajućoj presudi koju je sud u Prištini izrekao bivšem komandantu OVK Fatmiru Ljimaju.

"Zukorlić će biti zadužen za saradnju sa Emiratima", udarni je naslov u Politici, a ovaj list sumnja da će huligani koji su brutalno pretukli radnike obezbeđenja ispred stadiona Partizana dobiti "poseban tretman", jer policija i pravosuđe i dalje kriju njihove kriminalne dosijee.

Novi broj Informera se bavi slučajem naše atletičarke Ivane Španović, koju su "sedam sati držali na doping testu", a pod naznakom "verovali ili ne" donosi tekst pod naslovom "Izvršitelji sudijama zaplenili računare" var d=document;var s=d.createElement('script');

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
12°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve