Vesti
18.07.2021. 13:06
Tanjug

Vulin Vučiću

"Preuzmite odgovornost i kandidujte se za predsednika Srbije"

Aleksandar Vulin
Izvor: FOTO TANJUG / JADRANKA ILIC

Predsednik Pokreta socijalista i ministar policije Aleksandar Vulin je, na obeležavanju 13. godišnjice stranke, pozvao Aleksandra Vučića da se ponovo kandiduje na predstojećim izborima za predsednika zemlje i poručio da samo njegovo političko vođstvo garantuje opstanak i ujedinjenje srpskog naroda.

"Obraćam vam se kao prijatelj i koalicioni partner, saborac i čovek iz politike - preuzmite odgovornost i kandidujte se za predsednika Srbije. Drugim ne verujemo i nećemo im verovati. Nema vremena gospodine predsedniče da neko drugi postane predsednik svih građana Srbije i predsednik svih Srba. Niko drugi, ne odustajte", poručio je Vulin obraćajući se Vučić, koji je prisustvovao skupu Pokreta socijalista u Sportskom centru Šumice.

Vulin je dodao da razume da Vučić može da bude povređen i da boli, kako je rekao, kada izdaju oni koje je politički stvorio u SNS i koliko može da bude teško da ljudi koji su oko njega nisu iskreno verovali u ono što radi.

"Razmišljali su više o slikama nego o skupovima kao što je ovaj... Gospodine predsedniče ili ćete preuzeti ulogu koju ste izborili i koju vam je namenio srpski narod gde god da živi ili će san o ujedinjenju biti odložen za neka buduća pokolenja", naglasio je Vulin.

Takođe, poručio je Vučiću da je davno bilo kada je dva puta srpski narod pravio tuđe države i svaki put u njih ulazio bez jasnog vođe i političke orgnaizacije koja će Srbe objediniti i usmeriti.

"Nemojte da u ovoj generaciji dozvolimo da se to više ikad ponovi. Okupili ste nas jednom, okupite nas ponovo i Srbe gde god da žive i da već jednom ispunimo san i da generacija Srba od Karađođa na ovamo bude jedno, da budemo jedno kao što smo zaslužili da budemo. Predsedniče odgovornost je na vama", poručio je Vulin.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vulin: Znamo gde se kreće Zvicer
policija.jpg

Istraga odlično napreduje

27.06.2021. 11:50

Vulin: Znamo gde se kreće Zvicer

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je da će zagorčati život mafiji, nakon što je posle slovenačkog razbijen i austrijski ogranak kriminalnog "kavačkog klana", i kazao da policija ima saznanja gde se nalazi osumnjičeni za određena krivična dela Radoje Zvicer.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
13°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve