Vesti
16.11.2023. 16:29
Beta

Ministarstvo odbrane

Vojska Srbije meta prevare!

vojska srbije
Izvor: Shutterstock

Ministarstvo odbrane apelovalo je u četvrtak na domaće i strane medije da ne prenose "krivotvorene multimedijalne sadržaje" zasnovane na kako se navodi, falsifikovanju materijala u vlasništvu Ministarstva odbrane.

Iz tog resora su upozorili da se "sa određenog broja naloga nepoznatih korisnika na društvenim mrežama van srpskog govornog područja u prethodnom periodu dele video snimci i fotografije sekvenci vežbi jedinica Vojske Srbije koji se lažno predstavljaju kao vatrena i taktička dejstva inostranih oružanih formacija".

"Reč je o javno dostupnim video i foto materijalima čiji je vlasnik Ministarstvo odbrane Srbije i čije je preuzimanje i ponovno javno publikovanje moguće isključivo uz navođenje izvora i odgovarajućih prostornih i vremenskih referenci, a koji su ovom prilikom svesno i namerno falsifikovani i zloupotrebljeni", stoji u saopštenju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vojska Srbije jača za još jedan transportni avion
1

C-295 CASA

16.11.2023. 11:53

Vojska Srbije jača za još jedan transportni avion

Vojska Srbije (VS) preuzela je u četvrtak i drugi transportni avion C-295 CASA koji je naručen iz Španije, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve