Vesti
30.07.2022. 12:51
Beta

Nikola Selaković

"Priština priprema pakao Srbima"

Kosovo, Priština
Izvor: Shutterstock

Predsednik države Aleksandar Vučić sastaće se ove subote sa predstavnicima Srba sa Kosova jer im Priština priprema "pakao" u narednom danima, saopštio je funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Nikola Selaković.

 

"Situacija je izuzetno teška i komplikvana s obzirom na medjunarodne i regionalne okolnosti. Vučić je uvek uspevao da nadje put u takvim slučajevima", rekao je Selaković, posle sednice Predsedništva SNS, navodeći da će Vučić sutra obavestiti javnost o sadržaju razgovora.

Selaković je podsetio da sutra uveče stupa na snagu "jednostrana odluka Aljbina Kurtija (o preregistraciji vozila), a takva postupanja nam nikad nisu ništa dobro donela".

On nije rekao koje će tačno poteze povući Beograd ali je naveo da su to uvek bili "najmudriji potezi od kad je Vučić na bio mestu ministra pa nadalje".

"Moramo da branimo i spasavamo naše državne i nacionalne interese na Kosovu i Metohiji", rekao je Selaković.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Egipat ne menja stav o priznanju nezavisnosti Kosova
kosovo 26. 2. 2022.

Važno

21.07.2022. 08:57

Egipat ne menja stav o priznanju nezavisnosti Kosova

Predsednik srpskog parlamenta Ivica Dačić i egipatski predsednik Abdel Fatah el-Sisi zaključili su u Beogradu da Egipat ostaje pri stavu zamrznutog priznanja nezavisnosti Kosova, saopštila je skupština Srbije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
04.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve