Vesti
21.02.2023. 16:00
Beta

Vremenska prognoza

Proleće u februaru

sunce, livada, oblaci
Izvor: Shutterstock

U Srbiji će u sredu biti sunčano i toplo vreme za ovo doba godine, sa temperaturom do 21 stepen Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Najniža temperatura od -2 do 8, najviša od 16 do 21 stepen Celzijusa. Vetar slab promenljiv, samo na istoku zemlje umeren severozapadni. Ujutru u kotlinama ponegde kratkotrajna magla.

U Beogradu sunčano sa slabim promenljivim vetrom i najnižom temperaturom od 0 do 6 stepeni, a najvišom oko 17.

U Srbiji se u četvrtak očekuje postepeno naoblačenje uz jačanje vetra u košavskom području i kratkotrajnom kišom mestimično poslepodne i u petak. U Vojvodini su mogući pljuskovi s grmljavinom.

Od subote do ponedeljka jako naoblačenje s kišom i zahlađenjem. Lokalno se očekuju obilnije padavine, i sneg uz formiranje snežnog pokrivača. Od utorka naredne sedmice razvedravanje i porast temperature.

U Beogradu u četvrtak naoblačenje i jačanje košave, a uveče, tokom noći i u petak kratkotrajna kiša. Od subote do ponedeljka zahlađenje i kiša koja će ubrzo preći u vlažan sneg uz stvaranje snežnog pokrivača. Vetar severozapadni i u pojačanju. Od utorka naredne nedelje razvedravanje i porast temperature.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve