Vesti
23.04.2024. 09:45
R.E.

Putevi Srbije

Vozači, evo gde su sve IZMENE U SAOBRAĆAJU zbog radova

radovi na putu
Izvor: Shutterstock

Od petlje Beograd do petlje Surčin danas od 9 do 17 časova biće izvođeni radovi na rehabilitaciji, a za vreme izvođenja radova doći će do zatvaranja službenih prolaza na km 187+050 i km 185+850, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

U smeru Novi Sad - Niš/Čačak i Niš/Čačak - Novi Sad saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom u zoni službenog prolaza. Na auto-putu E-75, petlja Mali Požarevac – petlja Tranšped, u smeru ka Beogradu, danas od 8 do 15 časova izvodiće se radovi na redovnom održavanju, a u zoni radova, u dužini do 3 kilometra, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Kovilj – petlja Novi Sad Sever, u smeru ka Novom Sadu, danas u toku svetlog dela dana, biće izvođeni radovi u pokretu na obeležavanju linija na kolovozu. U zoni radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na putu Kosjerić (Varda) – Požega, do 01. juna u zoni radova na pojačanom održavanju, u okolini mesta Bjeloperica, vrši se svakodnevna obustava saobraćaja, od 11 do 13 časova. Na putu aerodrom Nikola Tesla - petlja Aerodrom, u oba smera, danas od 8 do 15 časova biće izvođeni radovi na redovnom održavanju bankina i putnog pojasa. Radovi će se izvoditi u pokretu i u zoni radova biće zatvorene preticajne saobraćajne trake u dužini do 300 metara, dok će se saobraćaj odvijati voznim saobraćajnim trakama.

Od petlje Surčin jug do petlje Ostružnica, u smeru ka Nišu, sutra od 8 do 16 časova, u zoni radova na mostu preko reke Save za saobraćaj će biti zatvorene zaustavna i vozna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
13°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve