Vesti
06.06.2023. 16:47
Beta

Povlačenje konopca

Pogledajte kako su Srbi i vojnici Kfor-a odmerili snage (VIDEO)

Kosovo
Izvor: EPA / Georgi Licovski

Nekoliko pripadnika misije Kfora nadmetalo se u vuči konopca sa meštanima Leposavića ispred zgrade opštine gde deseti dan protestuju.

Američka ambasada u Srbiji objavila je snimak koji se brzo raširio društvenim mrežama na kome se vidi kako su se igri navlačenja konopca meštanima pridružili američki predstavnici misije Kfora.

"Jedina borba KFOR-a i Srba u kojoj svi pobeđuju. Svaka čast momci!", navela je američka amabasada u objavi na internetu.
 

Meštani Leposavića juče su započeli ovogodišnje Radničke sportske igre, tradicionalnu manifestaciju koja se održava u toj opštini i u okviru koje su se takmičili u fudbalu, odbojci, šahu i pikadu.

U igrama su im se pridružili i pripadnici američkog Kfora, koje su, kako se vidi na snimku koji kruži mrežama, domaćini pobedili. 

Na poligonu oko takmičara navijači su glasno bodrili timove za koje navijaju dok se u pozadini sa razglasa čuje pesma "Srpkinja je mene majka rodila sve da volim ona me učila".

Kfor je danima raspoređen ispred zgrade Opštine u Leposaviću, gde se svakodnevno okupljaju Srbi koji se protive dolasku albanskog gradonačelnika.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Na Kosovo stiglo 500 turskih komandosa
1

NATO pojačanje

05.06.2023. 14:33

Na Kosovo stiglo 500 turskih komandosa

Pripadnici turskog bataljona komandosa, čije je slanje zatražio NATO, stigao je na Kosovo zbog nedavnog pogoršanja bezbednosne situacije, javila je agencija Asošiejted pres.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
01.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve