Vesti
04.08.2022. 07:32
R.E.

Važno

Stanje na putevima i graničnim prelazima (VIDEO)

Vožnja, brzina, tunel
Izvor: Shutterstock

Prolazak većeg broja stranih državljana kroz Srbiju doprinosi pojačanom saobraćaju, zbog čega će u narednim danima vozačima biti potrebna pažljivija vožnja jer se srazmerno gustini saobraćaja povećava i broj saobraćajnih nezgoda, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Česti su zastoji u saobraćaju, zadržavanja mogu biti promenljiva i na graničnim prelazima i naplatnim rampama te će vozačima biti potrebno i više strpljenja usled nepredvidjenih zastoja.

Nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima.

Na graničnim prelazima putnička vozila čekaju na ulazu na prelazu Gradina 30 minuta, na izlazu na prelazu Gostun 40 minuta i na prelazu Špiljani 30 minuta.

U izveštaju AMSS-a nisu navedeni podaci za granične prelaze Batrovci, Šid, Horgoš i Kelebija, ali je istaknuto da je promet povećan i da je vreme zadržavanja zbog granične procedure promenljivo.

Teretna vozila zadržavaju se na izlazu na prelazu Horgoš četiri sata, a na prelazu Mali Zvornik dva i po sata. Nisu dati podaci za ostale prelaze. 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

VAŽNO, PROČITAJTE - da nijedno dete ne strada u saobraćaju
dete, automobil, saobraćaj

MUP

09.07.2022. 19:15

VAŽNO, PROČITAJTE - da nijedno dete ne strada u saobraćaju

"Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na roditelje i organizatore putovanja da poštuju saobraćajne propise, decu prevoze u dečijim sedištima i koriste sigurnosne pojaseve, kao i da decu mlađu od 12 godina ne prevoze na prednjem sedištu, izjavio je načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
33°C
18.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve