Vesti
04.04.2023. 08:39
Beta

Za volan ako baš morate

Stanje na putevima - klizavo! (VIDEO)

sneg, sneg na putu
Izvor: Shutterstock

Vozače danas na putevima u Srbiji očekuju otežani uslovi i usporen saobraćaj zbog snega, poledice i vetra koji stvara snežne nanose, a na pojedinim deonicama i magla smanjuje vidljivost, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Sneg pada na području Beograda, Užica, Valjeva, Nove Varoši, Ivanjice, Sjenice i Novog Pazara, a saobraćaj je posebno otežan na putevima preko Debelog Brda, Tare, Zlatibora, Golije, Peštera, Koaonika, Divčibara i Goča, navedeno je u saopštenju.

Na autoputu Miloš Veliki na kolovozu ima snega visine jedan do tri centimetra pa je na snazi ograničenje brzine, a na autoputu Beograd - Niš - Dimitrovgrad zbog magle i snega saobraćaj je usporen posebno na bealjičkom i mokroluškom brdu i na prevoju "mečka" kod Ražnja.

Missing content item.

Na graničnim prelazima jutros nema zadržavanja na putničkim terminalima, dok kamioni čekaju na izlaz iz zemlje na Horgošu i Kelebiji pet sati, na Batrovcima četiri sata, na Bezdanu i Šidu tri sata, na Bogojevu dva sata, a na Gradini, i Bačkoj Palanki oko sat vremena.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vremenska prognoza za narednu nedelju vam se neće svideti...
hladno vreme, hladnoća

U ponedeljak sneg!

02.04.2023. 14:29

Vremenska prognoza za narednu nedelju vam se neće svideti...

U Srbiji će u ponedeljak biti oblačno, vetrovito i hladno, mestimično sa kišom, koja će tokom noći sa padom temperature preći u sneg, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
20°C
09.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve