Vesti
28.08.2019. 12:40
Tanjug

Stefanović: Maketi tenka dato previše pažnje, napad na Vučića

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je da je maketi tenka, koju su Zvezdini navijači postavili ispred Marakane, dato previše pažnje i ponovio da je u Tužilaštvu konstatovano da nema elemenata krivičnog dela.

"Radi se o maketi, što je potvrdilo i Ministarstvo odbrane, nekadašnjem vozilu koje je onesposobljeno, koje nema motor i koje ne može da ugrozi bilo čiju bezbednost", rekao je Stefanović za TV Hepi.

Povezane vesti - Teška artiljerija: Ispred Marakane parkiran tenk

Ministar je upitao zašto oni kojima je smetala maketa tenka ispred stadiona nisu uložili takvu energiju i bili glasniji kada su nedavno napadnuti Zvezdini navijači u Kninu.

"Žao mi je što su tada ćutali, žao mi je što su tada bili vrlo objektivni", kazao je Stefanović.

https://www.youtube.com/watch?v=w5G7wLIqDdw

Prema njegovim rečima, maketa tenka je deo koreografije Zvezdinih navijača, simboliše da su kao sportski klub jaki i dodao da ne može da razume one koji su kazali da je to "simbol devedesetih".

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Foto: Oksana Skendžić

"Očigledno da je ovo trebalo da posluži kao politička igra za neku vrstu napada pre svega na predsednika Aleksandra Vučića, jer sada je on kriv i za ovo, jer je kriv za sve što se desi. To je očigledno politikanstvo jednog dela opozicije koji nažalost nema šta drugo da pokaže", rekao je Stefanović.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
05.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve